ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 12χρονες μαχαίρωσαν συνομήλική τους 19 φορές

ηπα-12χρονες-μαχαίρωσαν-συνομήλική-του-386379

Δύο 12χρονες, εμπνευσμένες από τις ιστορίες τρόμου, κατηγορούνται πως οδήγησαν ένα συνομήλικο κορίτσι σε δασώδη περιοχή στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών και το μαχαίρωσαν 19 φορές, αφήνοντάς την αιμόφυρτη.

Το θύμα, ένα 12χρονο κορίτσι, φίλη των υπόπτων, είναι σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, δύο ημέρες μετά την εύρεσή του από έναν ποδηλάτη που περνούσε τυχαία από την περιοχή, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Ρούσελ Τζακ.

Οι ύποπτες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα και κρατούνται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Τα δύο κορίτσια, Μόργκαν Γκέισερ και Ανίσα Γουέιερ θα δικαστούν ως ενήλικες, ενώ το δικαστήριο όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων για καθεμία εξ αυτών.

Σύμφωνα με τη μήνυση, οι ύποπτες σχεδίαζαν την επίθεση από το Φεβρουάριο. Αρχικά είχαν σκεφτεί να σκοτώσουν το θύμα τους βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα της ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια θα τη μαχαίρωναν στο λαιμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Κατόπιν, σκόπευαν να τη σκοτώσουν σε μια μπανιέρα, ώστε να μπορούν να καθαρίσουν πιο εύκολα. Τελικά όμως, τα κορίτσια αποφάσισαν να το κάνουν σε ένα πάρκο, ενώ έπαιζαν κρυφτό.

Το θύμα έφερε ορισμένα σοβαρά χτυπήματα σε κύρια όργανα αλλά επέζησε. Μία από τις μαχαιριές έφτασε πολύ κοντά στην καρδιά και «ήταν ένα χιλιοστό από το βέβαιο θάνατο» σύμφωνα με την καταγγελία.

Όταν οι ύποπτες έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος, το θύμα σύρθηκε έξω από το δάσος και έφτασε σε ένα δρόμο, όπου τη βρήκε ο ποδηλάτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα δήλωσε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Με έχουν μαχαιρώσει». Υπέφερε από τρομερούς πόνους και μπορούσε να απαντήσει μόνο με ένα ναι ή όχι.

Η Γουέιερ δήλωσε στις αρχές για μια ιστοσελίδα γνωστή ως Creepypasta Wiki, που δημοσιεύει ιστορίες τρόμου. Έμαθε για έναν άνδρα που ονομάζεται Slenderman στην ιστοσελίδα. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για φανταστικό πρόσωπο και η Γουέιερ ήθελε να αποδείξει πως έκαναν λάθος. Τότε σύστησε στην Γκέισερ το site και πίστεψαν πως έπρεπε να σκοτώσουν κάποιον για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στον «Slenderman».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου