ΔΙΕΘΝΗ

Οι 12 πιο γελοίες ερωτήσεις εν ώρα πτήσης

οι-12-πιο-γελοίες-ερωτήσεις-εν-ώρα-πτήση-380854

«Δεν προσγειωθήκαμε ακόμη;», «Πότε θα αλλάξω την ώρα στο ρολόι μου;» Ποιες είναι πραγματικά οι ερωτήσεις που κάνουν συνήθως οι επιβάτες σε ένα αεροπλάνο στους αεροσυνοδούς;

Μία αεροσυνοδός, με πολλές ώρες πτήσεων, εξομολογείται τα πιο γελοία πράγματα που έχει ακούσει ποτέ στο αεροπλάνο και δίνει τις δικές της απαντήσεις στις πιο αστείες ερωτήσεις.

«Πληρώνουν για τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο;»
Είναι μια πραγματικά πολύ αστεία ερώτηση. Μπορείτε να φανταστείτε αν όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους έμενε σε διαφορετικά μέρη ή αν οι υπάλληλοι έπιαναν από ένα παγκάκι για να κοιμηθούν ή έναν καναπέ στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων φορώντας τη στολή τους; Ναι, η εταιρεία πληρώνει για τη διαμονή και οργανώνει τη μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο.

«Πού είναι οι γραμμές που οριοθετούν τα σύνορα κάθε χώρας;»
Θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν πραγματικές γραμμές μεταξύ των κρατών όπως ακριβώς στους χάρτες.

Στις νυχτερινές πτήσεις περνάμε από τους διαδρόμους ρωτώντας τους επιβάτες αν θέλουν νερό ή χυμό πορτοκάλι. Οι επιβάτες κοιτάζουν το δίσκο και ρωτούν:«Ποιος είναι ο χυμός και ποιο το νερό;» καθώς αναρωτιούνται πως τα ξεχωρίζουμε.

«Πότε θα αλλάξω την ώρα στο ρολόι μου ή μήπως θα αλλάξει από μόνο του;»

«Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά κάτι εκεί έξω μας ακολουθεί εδώ και ώρες!» Είναι το φως στο φτερό.

Ρωτάμε αν θέλουν «ζάχαρη και κρέμα στον καφέ τους» και διστάζουν να απαντήσουν σαν να επρόκειτο να τους ρωτήσουμε αν θέλουν να μας παντρευτούν.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι περισσότερες απαντήσεις που τους δίνουμε σε άσχετα θέματα είναι λάθος. Για παράδειγμα, όταν με ρωτούν «τι είναι αυτοί οι κύκλοι που βλέπουμε στα χωράφια;», δεν καταλαβαίνουν ότι λέω ψέματα όταν απαντώ: «Ιδιωτικοί χώροι προσγείωσης ελικοπτέρων».

Τους δείχνουμε πού είναι η τουαλέτα και οι επιβάτες απλά κάθονται εκεί. Τότε πρέπει να τους πω και πάλι: «είναι κενή» για να το καταλάβουν.

«Δεν προσγειωθήκαμε ακόμη;»

Δεν έχουμε πλέον μαξιλάρια στην οικονομική θέση. Ένας επιβάτης λοιπόν μου ζήτησε μαξιλάρι και τότε του απάντησα πως έχουν καταργηθεί. Και τότε ρώτησε: «Γιατί; Τα χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι για να πνιγούν;».

«Πως μπορώ να μετακινήσω το κάθισμά μου προς τα εμπρός;»

Στη φόρμα που συμπληρώνουν για το τελωνείο αλλά και για μετανάστευση λέει:Sex M-F (Φύλο: Α- Γ). Οι επιβάτες ρωτούν αν αυτό σημαίνει πόσες φορές κάνουν σεξ από Δευτέρα έως Παρασκευή!!! (Sex: Monday – Friday).

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου