ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Αλβανία από δύο περιπτώσεις παιδοκτονίας

φρίκη-στην-αλβανία-από-δύο-περιπτώσει-379341

Μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και η επιθυμία για εκδρομή στοίχισαν την ζωή σε δύο νεαρές κοπέλες στη γειτονική Αλβανία με θύτες τους ίδιους τους τους γονείς

Παράλογες διαστάσεις λαμβάνει το ενδοοικογενειακό έγκλημα στην Αλβανία. Χθες, την ώρα της κηδείας μιας νεαρής κοπέλας, μόλις 21 ετών, η αλβανική αστυνομία αποκάλυψε ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από φυσικά αίτια, όπως ισχυριζόταν η οικογένειά της.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η άτυχη 21χρονη έφερε στο θώρακα οκτώ τραύματα από πυροβόλο όπλο. Δράστης του εγκλήματος, που σημειώθηκε στην πόλη Ντίμπρα της βορειοανατολικής Αλβανίας, φέρεται να είναι ο 54χρονος πατέρας της, με συνεργό τον αδελφό της νεαρής.

Εικάζεται πως ο λόγος που “όπλισε” το χέρι του πατέρα ήταν το γεγονός ότι η 21χρονη ήταν πέντε μηνών έγκυος, άγαμη και δεν ήθελε να αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού που κυοφορούσε.

Σε μια άλλη υπόθεση, στην περιοχή Κουρμπίνι της βόρειας Αλβανίας, μια 41χρονη μητέρα σκότωσε με πυροβόλο όπλο την 15χρονη κόρη της, επειδή ήθελε να πηγαίνει εκδρομή με φίλους της από το σχολείο. Στη συνέχεια, η μητέρα έβαλε τέρμα στη ζωή της με το ίδιο όπλο.

Εξάλλου, πριν από δέκα ημέρες, στην περιοχή του Φίερι, στο νότο της Αλβανίας, ένας άνδρας 51 ετών σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αφορμή υπήρξε ένας μικρός οικογενειακός καυγάς.

ΑΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου