ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: Πτώμα γυναίκας εστάλη με δέμα με την ένδειξη «κούκλα»

ιαπωνία-πτώμα-γυναίκας-εστάλη-με-δέμα-373343

Την υπόθεση μιας νεαρής νοσοκόμας, το πτώμα της οποίας εστάλη με ταχυδρομικό δέμα στην Ιαπωνία σε ένα κουτί με την ένδειξη «κούκλα», ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Το σώμα της Ρίκα Οκάντα, βρέθηκε σε μια κλειδωμένη αποθήκη στο Τόκιο. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ένα ξύλινο κιβώτιο 2 μέτρων, μέσα στο οποίο είχε μεταφερθεί το άψυχο σώμα της, από τη νότια πόλη της Οσάκα, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Η εταιρεία κούριερ που μετέφερε το δέμα – με την ένδειξη «κούκλα» – σε απόσταση 400 χιλιομέτρων, δήλωσε πως είχε πληρωθεί υπό το όνομα της Οκάντα. Ο λογαριασμός για την βραχυπρόθεσμη ενοικίαση της αποθήκης είχε κι αυτός πληρωθεί με την πιστωτική της κάρτα.

Το σώμα της 29χρονης κοπέλας, που αγνοούνταν από τα τέλη Μαρτίου, έφερε πολλές μαχαιριές, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι αμυντικά τραύματα στα χέρια ή τα μπράτσα της.

Η αστυνομία της Οσάκα αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μία γυναίκα που φοιτούσε στο ίδιο δημοτικό σχολείο με την Οκάντα, είχε φύγει νωρίτερα μέσα στο μήνα από το Τόκιο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της νεκρής γυναίκας.

Η συμμαθήτρια, που δεν κατονομάζεται, ζούσε σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από την αποθήκη που βρέθηκε η νεαρή Κινέζα.

Λίγο πριν εξαφανιστεί, η Οκάντα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο Facebook, πως θα συναντούσε μια παλιά της φίλη που είχε να τη δει πάνω από μία δεκαετία.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου