ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα ανοίγει τη ντουλάπα και ανακαλύπτει το βιαστή της ανήλικης κόρης της

μητέρα-ανοίγει-τη-ντουλάπα-και-ανακαλ-366439

Σοκαρισμένη μία μητέρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, άνοιξε τη ντουλάπα της ανήλικης κόρης της και ανακάλυψε ότι μέσα κρυβόταν ένας 27χρονος που το κορίτσι είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου.

Ο νεαρός Τζαρντ Γουόρκμαν έμενε επί πέντε ημέρες στην ντουλάπα της 14χρονης, την οποία είχε «γνωρίσει» ένα μήνα νωρίτερα σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η μητέρας της κοπέλας, τρομοκρατήθηκε όταν ξαφνικά αντίκρισε μπροστά της τον άγνωστο άνδρα, ανάμεσα στα ρούχα της κόρης της. Ανακτώντας την ψυχραιμία της, τον ρώτησε ποιος ήταν και εκείνος ανέφερε το πραγματικό του όνομα, αλλά είπε ψέματα για την ηλικία του, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνο 19 ετών. Στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας πίσω όμως το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Η αστυνομία τον αναζητούσε επί 2 εβδομάδες και τελικά συνελήφθη. Τώρα αντιμετωπίζει συνολικά 16 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του βιασμού. Σύμφωνα με τις αρχές ο 27χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την 14χρονη, στη ντουλάπα της οποίας κρυβόταν από τις 27 Απριλίου έως τις 2 Μαϊου.

Η μητέρα δηλώνει ότι πλέον νιώθει άβολα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, φοβάται και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Υπογραμμίζει ότι είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να γνωρίζουν τη δραστηριότητα των παιδιών τους στο Διαδίκτυο, για να μην υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις σαν της κόρης της που έπεσε θύμα ενός επιτήδειου που την εκμεταλλεύτηκε.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου