ΔΙΕΘΝΗ

H «Μιράντα» του Sex and the City σκέφτεται να κατέβει για κυβερνήτης της Ν.Υ.

h-μιράντα-του-sex-and-the-city-σκέφτεται-να-κατέβε-363696

Έμμεση απάντηση έδωσε η Σίνθια Νίξον του Sex and the City στις φήμες που την θέλουν να κατεβαίνει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Today και θέλοντας να ασκήσει κριτική στον τωρινό κυβερνήτη ανέφερε πως «ξέρει πως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης για ένα σωρό λόγους».

Η Νίξον άσκησε επίσης κριτική στους χειρισμούς του Κουόμο για την παιδεία τονίζοντας ότι το χάσμα ανάμεσα στα πλούσια και τα φτωχά σχολεία δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερο.

Η «Μιράντα» δραστηριοποιείται σε πολιτικά θέματα της Νέας Υόρκης, ιδιαίτερα όσον αφορά την υπεράσπιση της παιδείας, υποστηρίζοντας τον Δημοκρατικό Δημάρχο Bill de Blasio. Το όνομά της προέκυψε ως πιθανή υποψήφια για κυβερνήτης την περασμένη εβδομάδα μετά δηλώσεις ακτιβιστών, οι οποίοι ανέφεραν πως θα ήταν μία καλή υποψήφια.

Με την σειρά του ο Κουόμο πρόκειται πιθανώς επιδιώξει και τρίτη θητεία κυβερνήτη το 2018. Ο εκπρόσωπός του πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει ερώτηση σχετική με την πιθανή υποψηφιότητα της Νίξον.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου