ΔΙΕΘΝΗ

Η απίθανη ατάκα του Ουκρανού προέδρου στον Τομ Κρουζ: «Ωραίος είσαι…»

η-απίθανη-ατάκα-του-ουκρανού-προέδρου-354153

Ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι έχει βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένος σε ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στην Ουάσινγκτον, αλλά βρήκε χρόνο για να συναντήσει τον Τομ Κρουζ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος υποδέχθηκε τον Τομ Κρουζ στο γραφείο του, στο Κίεβο, το βράδυ της Δευτέρας. Σε αυτή τη συνάντηση ήταν σαφώς πιο άνετος από τις αμήχανες στιγμές που έζησε δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο Ζελένσκι συνάντησε τον Αμερικανό πρόεδρο την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της απομαγνητοφώνησης του τηλεφωνήματός τους. Αυτή η επικοινωνία είναι στο επίκεντρο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, καθώς ο Τραμπ πίεσε τον Ζελένσκι να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του γιου του πολιτικού αντιπάλου του.

Η απίθανη ατάκα του Ουκρανού στον Τομ Κρουζ

Το κακό με τον Βολόντιμιρ Ζελένσκι ήταν ότι μάλλον αισθάνθηκε υπερβολικά άνετα δίπλα στον Τομ Κρουζ. «Είσαι ωραίος… όπως στις ταινίες», είπε στον σταρ του Χόλιγουντ ο Ουκρανός πρόεδρος. «Βγάζω για το… νοίκι έτσι», του απάντησε γελώντας ο Τομ Κρουζ.

Ο ηθοποιός είπε στον Ζελένσκι ότι τον ενδιαφέρει να βρει στην Ουκρανία τοποθεσίες για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του. Από την πλευρά του ο Ζελένσκι- ο οποίος ήταν ηθοποιός και παραγωγός προτού εκλεγεί πρόεδρος- μίλησε με τον Τομ Κρουζ για τη δική του εμπειρία στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να γίνει η Ουκρανία ελκυστικός προορισμός για παραγωγούς ταινιών.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου