ΔΙΕΘΝΗ

14χρονος Αυστραλός διέλυσε μια Lamborghini Urus με κλεμμένο όχημα [εικόνες]

14χρονος-αυστραλός-διέλυσε-μια-lamborghini-urus-με-κλ-335731

Ένα τροχαίο με εμπλοκή 14άχρονου αγοριού έγινε στο Πέρθ της Δυτικής Αυστραλίας το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημιές μια Lamborghini Urus, ένα αστυνομικό Toyota Hilux και ένα κλεμμένο Subaru Forester.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας στην επίσημη σελίδα της στο facebook, το λευκό Subaru Forester εκλάπη στις 6 Οκτωβρίου μετά από διάρρηξη σε κατοικία. Αρκετές μέρες αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου, αστυνομικοί σε υπηρεσία εντόπισαν το όχημα. Ο 14άχρονος οδηγός, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τον έλεγχο, συγκρούστηκε με το αστυνομικό Toyota Hilux και στη συνέχεια κατευθύνθηκε με ταχύτητα στον κεντρικό δρόμο όπου συγκρούστηκε με μια διερχόμενη Lamborghini Urus. Το Subaru Forester υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν σε κοντινό σημείο.

Λόγω ηλικίας, ο νεαρός θα οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων με τις κατηγορίες κλοπής αυτοκινήτου, διάρρηξης και ληστείας. Ευτυχώς, ο άτυχος οδηγός της Lamborghini αλλά και οι δύο αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Όσο για τις υλικές ζημιές, η επισκευή της Urus δεν προβλέπεται να είναι φθηνή, όμως αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει περισσότερο την ασφαλιστική εταιρεία.

  • [drive.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου