ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα έφτιαξε το γάλα του μωρού της κατά λάθος με βότκα

μητέρα-έφτιαξε-το-γάλα-του-μωρού-της-κα-332742

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα μωρό έξι εβδομάδων από το Wisconsin των ΗΠΑ επειδή η μητέρα του κατά λάθος του έφτιαξε γάλα χρησιμοποιώντας βότκα.

Τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του μωρού ήταν 0.294, το τριπλάσιο του νόμιμου επιτρεπτού ορίου για έναν ενήλικο οδηγό.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Kenosha, Bradley Hetlet εκτιμά πως επρόκειτο για λάθος και πως οι γονείς του μικρού κοριτσιού δεν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για το περιστατικό.

Η μητέρα του μωρού αφηγήθηκε πώς γέμισε ένα μπουκάλι με νερό με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει το γάλα του μωρού. Το άφησε στον πάγκο της κουζίνας και βγήκε από το δωμάτιο.

Ο 22χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού μπήκε στην κουζίνα, άδειασε το μπουκάλι και το γέμισε με βότκα, με σκοπό να το πάρει μαζί του στο σπίτι ενός φίλου.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στην κουζίνα, έβαλε το υγρό του δοχείου, που νόμιζε πως είναι νερό, στο μπιμπερό το μωρού, έριξε γάλα σκόνη και τάισε τη μικρούλα.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί όταν το μωρό άρχισε να έχει παράξενη συμπεριφορά.

“Τότε άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες”, περιέγραψε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού άρχισαν να τσακώνονται, στη συνέχεια έφτασαν στο σπίτι συγγενείς, η αστυνομία και ασθενοφόρο και το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου