ΔΙΕΘΝΗ

Ερευνα για το θάνατο της Πίτσις Γκέλντοφ μετά την ανακάλυψη ηρωίνης

ερευνα-για-το-θάνατο-της-πίτσις-γκέλντ-331953

Ποινική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με το θάνατο της Πίτσις Γκέλντοφ, καθώς όπως προέκυψε, η ηρωίνη φαίνεται να έπαιξε κάποιο ρόλο.

Η αστυνομία του Κεντ ανέφερε ότι βρίσκεται «εν εξελίξει έρευνα σχετικά με την προμήθεια ναρκωτικών» που σχετίζεται με το θάνατο της 25χρονης.

Το σώμα της βρέθηκε στις 7 Απριλίου από το σύζυγό της Τόμας Κοέν, σε ένα υπνοδωμάτιο στο σπίτι τους στο Ρόθαμ στο Κεντ.

Κατά τη διαδικασία της ανάκρισης, που ξεκίνησε την Πέμπτη, ο επικεφαλής των ερευνών Πολ Φοδερίνγκαμ, δήλωσε ότι η πρόσφατη χρήση ηρωίνης «ήταν πιθανό να είχε παίξει κάποιο ρόλο» στο θάνατό της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία του Κεντ μπορεί να επιβεβαιώσει τη διεξαγωγή έρευνας για την προμήθεια ναρκωτικών που σχετίζονται με το θάνατο της Πίτσις Γκέλντοφ. Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχουν συλλήψεις».

Η μητέρα της Γκέλντοφ, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας, Πόλα Γιάτες, πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι της στο Λονδίνο, σε ηλικία 41 ετών το 2000, οταν η Πίτσις ήταν μόλις 10 ετών.

Κατά την ανάκριση, ο Φοδερίνγκαμ, περιέγραψε τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του μουσικού συζύγου της, Κοέν, να επικοινωνήσει με την Πίτσις, προτού βρει το πτώμα της.

Η αυτοψία που είχε πραγματοποιηθεί από τον Δρ. Πίτερ Τζέρεατ, στο νοσοκομείο του Ντάρτφορντ, ήταν αμφίρροπη. Περαιτέρω τεστ επιβεβαίωσαν την πρόσφατη λήψη ηρωίνης, όπως δήλωσε ο Φοδερίνγκαμ. «Πρόσφατη χρήση ηρωίνης και τα επίπεδα που εντοπίστηκαν ήταν πιθανόν να έπαιξαν κάποιο ρόλο στο θάνατό της» δήλωσε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου