ΔΙΕΘΝΗ

Έρικ Τσε : Ο 24χρονος που έγινε δισεκατομμυριούχος εν μία νυκτί

έρικ-τσε-ο-24χρονος-που-έγινε-δισεκατομ-325386

Μπορεί να μην είναι αυτοδημιούργητος, αλλά ο 24χρονος Έρικ Τσε είναι σίγουρα ευγνώμων για το δώρο αποφοίτησης που έλαβε από την μαμά και τον μπαμπά του.

Ένα… πλουσιοπάροχο δώρο

Συγκεκριμένα ο 24χρονος, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας από το περίφημο Wharton Schol of Finance και οι γονείς του αποφάσισαν να του κάνουν δώρο 3,88 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της οικογενειακής τους εταιρείας.

Οι γονείς είναι εκτελεστικοί διευθυντές της Sino Biopharmaceutical Limited και την Τρίτη που μας πέρασε, του έδωσαν το 1/5 των συνολικών μετοχών της εταιρείας ως «δώρο σε μηδενική τιμή» σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Ο Έρικ Τσε κατέχει το 21,45% της εταιρείας

Πλέον ο 24χρονος Έρικ Τσε κατέχει σήμερα το 21,45% της Sino Biopharmaceutical Limited ή διαφορετικά 2,7 δισεκατομμύρια σε μετοχές της εταιρείας του πατέρα του.

Σε δήλωση τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, οι γονείς του ανέφεραν πως μεταβίβασαν τις μετοχές στο γιο τους για να «βελτιώσουν την διαχείριση και την κληρονομιά του οικογενειακού πλούτου και επιβεβαίωσαν ότι ο 24χρονος σκοπεύει να τις διατηρήσει μακροπρόθεσμα.

Τα πάρτι και οι διασημότητες-φίλοι του Τσε

Ήδη από το 2017, φαίνεται να απολαμβάνει την καλή ζωή ενώ σε πληθώρα φωτογραφιών του στο Instagram, φαίνεται να ποζάρει στο πλάι της πασίγνωστης τραγουδίστριας και επιχειρηματίας Rihanna.

Αλλά και με διάσημα μοντέλα όπως είναι η διάσημη Μπέλα Χαντίντ.

Ο 24χρονος Έρικ έχει επίσης γνωρίσει μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό αλλά και πολιτικούς ηγέτες.

Πιο στενοί είναι οι δεσμοί του βέβαια με τους Κινέζους πολιτικούς, μιας και ο μπαμπάς του νεαρού δισεκατομμυριούχου υπήρξε στο παρελθόν μέλος της επιτροπής της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Λαϊκού Κόμματος (CPPCC), κορυφαίου πολιτικού συμβουλευτικού οργάνου της χώρας

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου