ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτη ατάκα θανατοποινίτη προς την οικογένεια του θύματος: «Σας συγχωρώ για το μίσος σας»

απίστευτη-ατάκα-θανατοποινίτη-προς-τ-314425

Οι τελευταίες λέξεις του Charles Rhines προς την οικογένεια του Donnivan Schaefer λίγο πριν δεχθεί για την θανατηφόρα ένεση.

Με θανατηφόρα ένεση, εκτελέστηκε τα ξημερώματα στη Νότια Ντακότα, ο Charles Rhines, έχοντας καταδικαστεί για τον φόνο του Donnivan Schaefer το 1992.

Οι δυο τους ήταν συνάδελφοι σε ένα μαγαζί με ντόνατ στο Ράπιντ Σίτι, όμως ο θανατοποινίτης είχε απολυθεί από εκεί, με αποτέλεσμα να ψάξει τρόπο για να εκδικηθεί την επιχείρηση και να έχει κάποιο κέρδος, γνωρίζοντας τα… κατατόπια.

Έτσι αποφάσισε να κλέψει το κατάστημα, μόνο που κατά την διάρκεια της ληστείας, ο 22χρονος τον αιφνιδίασε. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί, ο 36χρονος τότε Rhines τον μαχαίρωσε στο στομάχι.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Schaefer τον παρακάλαγε να τον πάει στο νοσοκομείο, λέγοντας του οτι δεν πει τίποτα για την ληστεία, αλλά ο δράστης δεν καταλαβαίνει. Του έδεσε τα χέρια και συνέχισε να τον μαχαιρώνει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Λίγους μήνες αργότερα όμως και αφού είχε περάσει από ανάκριση, συνελήφθη και του επιβλήθηκε η θανατική ποινή. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, η ποινή ήταν τόσο αυστηρή λόγω της ψυχρότητας και του γέλιου του κατά την διάρκεια της ηχογραφημένης ομολογίας του.

Έτσι, τα ξημερώματα έφτασε η στιγμή της εκτέλεσης, η οποία είχε αποφασιστεί να γίνει με θανατηφόρα ένεση.

Στα τελευταία του λόγια, αποφάσισε να απευθυνθεί στην οικογένεια του θύματος, λέγοντας: «Ed και Peggy Schaeffer συγχωρώ τον θυμό και το μίσος σας στο πρόσωπό μου. Προσεύχομαι στον Θεό να σας συγχωρήσει τον θυμό και το μίσος σας σε εμένα. Ευχαριστώ την ομάδα μου (σ.σ εννοεί τους δικηγόρους του). Σας αγαπάω όλους. Αντίο. Πάμε… Αυτά είχα να πω. Γειά σας»…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου