ΔΙΕΘΝΗ

Το κρυφό «όπλο» της Μέρκελ μία 27χρονη καλλονή

το-κρυφό-όπλο-της-μέρκελ-μία-27χρονη-κ-312854

Το κρυφό «όπλο» της Μέρκελ στην προεκλογική εκστρατεία είναι μία 27χρονη καλλονή, τοπ μόντελ ηθοποιός και από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες στη Γερμανία.

Ντυμένη στο χρώμα της φωτιάς -κόκκινο σακάκι και παντελόνι συνδυασμένα με γόβες του ιδίου χρώματος- και με τα μαλλιά πιασμένα, η Σοφία Τομάλα εμφανίστηκε χθες στο Βερολίνο στο πλευρό της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας με τα φλας να αστράφτουν.

Η καλλίπυγη Σοφία, που έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ για την άστατη ζωή της -οι κακές γλώσσες λένε ότι αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα!- συναντήθηκε με τη Γερμανίδα καγκελάριο σ΄ένα συνέδριο με θέμα τις γυναίκες.

Ο φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη συνάντηση των δύο κυριών.

Φωτογραφία από το Twitter της Τομάλα

Τα γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η 27χρονη Σοφία είναι μία από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της Γερμανίδας καγκελαρίου. «Είναι μεγάλη φαν της Μέρκελ», σχολιάζουν γερμανικά δημοσιεύματα απεικονίζοντας τις δύο κυρίες στο χθεσινό πάνελ με θέα γυναίκες και επιχειρηματικότητα.

«Κάποιοι μπορεί να σχολιάζουν τα ρούχα μου. Μπορεί κανείς να πει διάφορα για την προσωπική μου ζωή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαι ανεξάρτητη», είπε η Σοφία απευθυνόμενη στο κοινό.

Μετά τη συζήτηση, οι δύο κυρίες απόλαυσαν μαζί μεσημεριανό γεύμα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Σοφία είναι μέλος του κόμματος της Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών.

Η… θεά που ψηφίζει δαγκωτό Μέρκελ τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η καστανόξανθη Σοφία λατρεύει τα τατουάζ και στο παρελθόν έχει ποζάρει για διαφημιστικούς λόγους ως… Σάρον Στόουν με την διαφορά ότι στο χέρι της κρατούσε τσιγάρο… Για τη Μέρκελ πάντως λέει τα καλύτερα…

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…», γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», επισημαίνει.

Η Μέρκελ κάνει… περίπατο

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η καγκελάριος θα κάνει έναν απλό… περίπατο την 24η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών βάζει τα… γυαλιά στους Σοσιαλδημοκράτες διατηρώντας ένα ισχυρό προβάδισμα 14 μονάδων. Για την τρίτη θέση αγωνίζονται το κόμμα της Αριστεράς, το κόμμα των Πρασίνων, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) και οι ευρωσκεπτικιστές «Εναλλακτική για τη Γερμανία».

[ptorothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου