ΔΙΕΘΝΗ

Ταινία ο Πιστόριους και η δολοφονία της συντρόφου του. Το πρώτο τρέιλερ

ταινία-ο-πιστόριους-και-η-δολοφονία-τη-290281

Στους κινηματογράφους μεταφέρεται η πολύκροτη υπόθεση του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Η ταινία έχει τίτλο «Oscar Pistorius: Blade Runner Killer» και το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός. Τον Νοτιοαφρικανό «blade runner» θα ενσαρκώσει ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός ηθοποιός, Αντρέας Νταμ, ενώ στο ρόλο της Ρίβα θα παίξει το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Τόνι Γκαρν, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Στην εισαγωγή του πρώτου τρέιλερ, ο αθλητής κρατά ένα πιστόλι και φωνάζει «βγες έξω από το σπίτι μου», προτού πυροβολήσει δύο φορές.
Σε μία σκηνή, ο «Πιστόριους» λέει στην σύντροφό του ότι θα είναι «ο φύλακας άγγελός του», καθώς προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ σε μία άλλη σκηνή η «Ρίβα» του ζητά να της αποδείξει τι θέλει και τι σκέφτεται για εκείνη και τη σχέση τους, πριν μείνει με τα εσώρουχά της και ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι.

Ο Πιστόριους έχει καταδικαστεί σε εξαετή φυλάκιση, ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Ν. Αφρικής θα εξετάσει στις 3 Νοεμβρίου την προσφυγή της πολιτείας κατά ποινής, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου