ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Αποζημίωση 20.000 ευρώ σε ζευγάρι λόγω κακού σεξ

ιταλία-αποζημίωση-20-000-ευρώ-σε-ζευγάρι-λό-283935

Αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ επιδίκασε δικαστήριο της Τοσκάνης σε ένα ζευγάρι Ιταλών, του οποίου η σεξουαλική ζωή «καταστράφηκε» μετά από αυτοκινητικό ατύχημα.

Μετά το ατύχημα, το οποίο συνέβη πριν από δύο χρόνια, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη γυναίκα σε διάβαση πεζών με αποτέλεσμα αυτή να εξακολουθεί να υποφέρει από πόνους στην πλάτη, η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού δεν είναι πια η ίδια, έκρινε το δικαστήριο στην επαρχία Μάσα-Καράρα, διατάσοντας την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού να καταβάλει επιπλέον αποζημίωση 20.000 ευρώ για «κακό σεξ».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Nazione, το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημα της ασφαλιστικής εταιρείας ότι το ζευγάρι ήταν προχωρημένης ηλικίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτως ή άλλως να απολαύσει το σεξ. Η εφημερίδα δεν δίνει περισσότερα στοιχεία ούτε για την ταυτότητα, ούτε για τις ηλικίες του ζευγαριού.

«Η ηλικία του ζευγαριού δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη είτε με σεξουαλικούς, είτε με κοινωνικούς, είτε με όρους διασκέδασης», φέρεται να αποφάνθηκε ο δικαστής Ρίνο Ταρτορέλι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζεύγους «μετά το ατύχημα, η σχέση του ζευγαριού καταστράφηκε, καθώς επλήγη όχι μόνο η σεξουαλική του ζωή αλλά και η καθημερινότητά του», προσθέτοντας ότι, πέρα από το κρεβάτι, οι δύο σύντροφοι δεν μπορούν πια ούτε να κάνουν ποδήλατο, ούτε να αθληθούν, ούτε και να ταξιδέψουν.

Thelocal

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου