ΔΙΕΘΝΗ

Πορνοστάρ διαφήμιζε ακροδεξιό κόμμα -Την απέλυσαν γιατί είχε επαφή με μαύρο άνδρα σε ταινία

πορνοστάρ-διαφήμιζε-ακροδεξιό-κόμμα-276386

Τους έφερνε πολύ κόσμο, αλλά οι επιλογές της δεν συμβάδιζαν με τα ακραία πιστεύω τους. Γι’ αυτό το λόγο το ακροδεξιό κόμμα της Γερμανίας απέλυσε την πορνοστάρ, που είχε προσλάβει ως πρόσωπο της καμπάνιας του.

Αιτία το γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια της ροζ βιομηχανίας έκανε σεξ με μαύρο άνδρα στη νέα ταινία της. Η Ινα Γκρολ, με το… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Kitty Blair μάζευε ψηφοφόρους για το NDP σε μεγάλη καμπάνια που είχε κάνει το ακροδεξιό κόμμα. Ντυμένη άκρως αποκαλυπτικά, έξω από γραφεία, ενθάρρυνε τους άνδρες να γίνουν μέλη του NDP, ενώ εμφανιζόταν και σε εκδηλώσεις προώθησης, πόζαρε για αφίσες και βέβαια έκανε πολλούς φίλους ανάμεσα στους νεο-Ναζί της Γερμανίας.

Για κακή της τύχη, όμως, ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος είναι ανάμεσα στους λάτρεις των ταινιών της. Οταν παρακολούθησε την τελευταία, ανακάλυψε πως η Γκρολ είχε κάνει σεξ με έναν μαύρο άνδρα.

Παρότι, λοιπόν, δεν είχαν πρόβλημα με το γεγονός ότι έπαιζε σε πορνοταινίες, η επιλογή του συγκεκριμένου πρωταγωνιστή ξεπέρασε τα… όρια για το NDP. Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός δημιουργήθηκε μέχρι και σελίδα στο Facebook όπου οι οπαδοί του κόμματος ζητούσαν την απόλυσή της. «Αυτοί που πουλάνε το κορμί τους για χρήματα και ατιμάζουν τη φυλή τους δεν έχουν θέση στο NDP» έγραψε ένας από αυτούς. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, οι επικεφαλής του κόμματος αποφάσισαν να κόψουν κάθε συνεργασία με την πορνοστάρ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου