ΔΙΕΘΝΗ

43χρονος ντύθηκε γυναίκα για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης για την μητέρα του!

43χρονος-ντύθηκε-γυναίκα-για-να-πάρει-το-271007

Άνδρας συνελήφθη από τις αρχές στη Βραζιλία, όταν προσπάθησε, ντυμένος γυναίκα, να περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης για λογαριασμό της μητέρας του.

Η 60χρονη από το Πόρτο Βέλχο, στα βόρεια της Βραζιλίας, είχε αποτύχει στο παρελθόν τρεις φορές να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Έτσι, ο αγαπημένος της γιος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα και όσα μεταδίδει η DailyMail, ο 43χρονος φαίνεται να φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, περούκα με γκρίζα μαλλιά και μακιγιάζ προκειμένου να επιχειρήσει να δώσει για το δίπλωμα οδήγησης αντί της μητέρας του, την περασμένη Τρίτη.

Ο στοργικός γιος έγινε αντιληπτός στην Βραζιλία

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε, μηχανικός στο επάγγελμα, παρολίγον να πείσει την εξεταστή πως ήταν γυναίκα, όμως τελικά, εκείνη του ζήτησε ταυτότητα και τότε αποδείχτηκε η μεγάλη απάτη. «Η μεταμφίεσή του δεν μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είχα μόλις τελειώσει την πέμπτη εξέταση και δεν ήμουν συγκεντρωμένη» δήλωσε η εξεταστής για δίπλωμα οδήγησης από τη Βραζιλία, Αλίν Μεντόνσα. «Ωστόσο, όταν μπήκα στο αμάξι και κάθισα δίπλα στον επίδοξο οδηγό, συνειδητοποίησα πως ήταν ένας άνδρας, ντυμένος γυναίκα» συνέχισε.

Τον 43χρονο στοργικό γιο πρόδωσαν τα μακριά άκρα, αλλά και η κάπως τραχιά φωνή. «Έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε να είναι θηλυπρεπής και όσο πιο φυσικός γίνεται. Το μέικαπ του ήταν καλοφτιαγμένο και έδειχνε πολύ όμορφος» σημειώνει η Μεντόνσα.

Όταν έφτασε η αστυνομία, η «Ντόνα Μαρία» βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Ωστόσο, σύντομα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν πως κάτω από το μέικαπ βρισκόταν ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σουρεαλιστικό» λέει η εξεταστής που τονίζει σε δηλώσεις της στην Guardian πως αδυνατούσε να πιστέψει πως ο άνθρωπος κάτω από το φλοράλ ήταν γυναίκα. Η εξεταστής κάλεσε αμέσως την αστυνομία της πόλης στην Βραζιλία, καθώς η ενέργεια του Βραζιλιάνου αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Κύμα συμπαράστασης στον στοργικό γιο από τη Βραζιλία

Μπορεί η εξεταστής να μην έδωσε την δυνατότητα στον 43χρονο γιο να κάνει ένα ασυνήθιστο δώρο στη μητέρα του, ωστόσο, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Βραζιλία, φαίνεται πως υποστήριξαν την προσπάθειά του.

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε ντυμένος ως γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα / Φωτογραφία: Αστυνομία Βραζιλίας

Χαρακτήρισαν την κίνησή του ευγενική και ορισμένοι τόνισαν πως ότι έκανε, το έκανε από αγάπη και πως θα ακολουθούσαν την ιδέα αν επρόκειτο για την μητέρα τους. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που καταδίκασαν την πράξη του, σημειώνοντας πως μια οδηγός που απέτυχε τρεις φορές θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο στους δρόμους.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου