ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο -Αεροσυνοδοί χορεύουν σαν τρελοί τσιφτετέλια στα 35.000 πόδια και οι πιλότοι τους βιντεοσκοπούν [βίντεο]

απίστευτο-αεροσυνοδοί-χορεύουν-σαν-τ-270751

Με απόλυση κινδυνεύουν δύο πιλότοι της αεροπορικής εταιρείας Spice Jet, καθώς το πλήρωμα της καμπίνας του αεροσκάφους που πιλόταραν, εν ώρα πτήσης χόρευε σαν… τρελό και εκείνοι τους βιντεοσκοπούσαν! Ολα αυτά την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης αγωνιά για την τύχη του χαμένου boeing της Malaysian Airlines.

Για κακή τύχη των πιλότων, ο τρελός χορός στα 35.000 πόδια βιντεοσκοπήθηκε, πιθανότατα από κάποιον από τους επιβάτες και αναρτήθηκε στο Youtube. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral κα δυστυχώς το είδαν και οι υπεύθυνοι της Ινδικής αεροπορίας.

Η ρυθμιστική αρχή αεροπορίας της Ινδίας, μόλις είδε το βίντεο, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι οι πιλότοι έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών και δημιούργησαν στο αεροσκάφος ένα «περιβάλλον απειθαρχίας» το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Μάλιστα, η ρυθμιστική αρχή απείλησε την Spice Jet ακόμη και με αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της.

Από την πλευρά της η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας, σε αναφορά της προς την Spice Jet, σημειώνει ότι οι πράξεις των αεροσυνοδών τράβηξαν την προσοχή των πιλότων με αποτέλεσμα να μειωθεί η ετοιμότητά τους και να μην είναι σε εγρήγορση, ενώ πρόσθεσε ότι ο χορός στους διαδρόμους του αεροσκάφους θα μπορούσε να μετακινήσει το κέντρο βάρος το και να δημιουργήσει αναταραχή.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, πάντως, η χορογραφία ήταν σχεδιασμένη και μέρος της μέρος ενός event στο αεροπλάνο που έγινε προς τέρψιν των επιβατών, λόγω μιας τοπικής γιορτής στην Ινδία.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου