LIFE STYLE

Ιεροκήρυκας ο πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a half Men»

ιεροκήρυκας-ο-πρωταγωνιστής-της-σειρ-264683

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έξοδό του από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men», ο ηθοποιός Angus T Jones, γνωστός στο κοινό ως Τζέικ Χάρπερ, ανιψιός του Τσάρλι Σιν, αφήνει τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ για τα εκκλησιαστικά στασίδια.

Ο 20χρονος Τζόουνς, που το 2012 έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο παιδί στην ιστορία της τηλεόρασης με μισθό 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο, εγκατέλειψε τη σειρά στο τέλος της δέκατης σεζόν, μετά τα αμφιλεγόμενα σχόλια που έκανε δηλώνοντας πως είχε ασπαστεί το Χριστιανισμό και πως θεωρούσε ότι ο ρόλος που υποδυόταν ερχόταν σε αντίθεση με τα θρησκευτικά του πιστεύω. Την ίδια ώρα έκανε αρνητικά σχόλια για τη σειρά, δηλώνοντας πως ήθελε να αποχωρήσει.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε το Νοέμβριο του 2012, ο Τζοόυνς συζητά γιατί αποφάσισε να έρθει πιο κοντά με το χριστιανικό του υπόβαθρο. Επίσης δήλωσε τότε: «Αν παρακολουθείτε το Two and a Half Men, σας παρακαλώ, σταματήστε να το βλέπετε… Παίζω κι εγώ εκεί και δε θέλω. Σας παρακαλώ σταματήστε να το παρακολουθείτε. Σταματήστε να γεμίζετε το κεφάλι σας με βρωμιές».

Σήμερα, ο Τζόουνς με ατημέλητο μούσι και μακριά μαλλιά, που ζει στο Κολοράντο, φοιτά στο Πανεπιστήμιο και έχει εστερνιστεί τον χριστιανισμό, ενώ επισκέπτεται εκκλησίες σε όλη τη χώρα, μιλώντας για το Θεό και τη θρησκεία.

«Ήταν δύσκολο για μένα να συμμετέχω σε μια τηλεοπτική σειρά που δεν ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν πραγματικά στον κόσμο, όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά προβλήματα» δήλωσε ο Τζόουνς στον τηλεοπτικό σταθμό KHOU του Χιούστον. «Ήμουν ένα πληρωμένος υποκριτής γιατί δεν ένιωθα καλά με αυτό που έκανα».

Όταν εγκατέλειψε τη σειρά ο Τζόουνς, άφησε πίσω του έναν ρόλο που τον έκανε πολύ δημοφιλή. Εκείνη την περίοδο, έπαιρνε 350.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο ή 8,4 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν.

Παρόλο που προς το παρόν έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πλατό, ίσως αυτό να μην διαρκέσει πολύ.

«Υπάρχουν μερικές παραγωγές διαφορετικές όπως για παράδειγμα οι ιστορίες που αφορούν τη Βίβλο» δήλωσε ο Τζόουνς.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου