ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανός πολυεκατομμυριούχος ψάχνει δέκα ανθρώπους που θα μοιραστούν το όνειρό του στη Νέα Ζηλανδία

γερμανός-πολυεκατομμυριούχος-ψάχνει-262077

«Ζητούνται δέκα συμπαθητικά άτομα που θα ζήσουν στην έπαυλή μου στη Νέα Ζηλανδία… Ο παράδεισός μου διαθέτει οινοποιείο, στάβλους για άλογα και θέα στη θάλασσα».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», ο Γερμανός πολυεκατομμυριούχος Καρλ Ράιπεν έχει βάλει τη αγγελία αυτή σε τοπικές εφημερίδες ψάχνοντας να βρει την «δεκάδα» που θα μοιραστεί το όνειρό του. Η έπαυλη του πάμπλουτου επιχειρηματία βρίσκεται στη δυτική ακτή της Νέας Ζηλανδίας και η αξία του υπολογίζεται στα 5,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ράιπεν υπόσχεται σε όσους ανταποκριθούν στην αγγελία του και του πουλιού το γάλα και μάλιστα δωρεάν.

«Αν ενδιαφέρεστε να ζήσετε με μια ομάδα που έχει πολλά ενδιαφέροντα, μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρίας στη ζωή σας. Μπορείτε να απολαύσετε το περπάτημα, το ψάρεμα, το καγιάκ, το κολύμπι», γράφει μεταξύ άλλων.

Η αγγελία του Γερμανού πολυεκατομμυριούχου αφορά ενήλικες έως 70 ετών.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Taranaki Daily News», o Ράιπεν έκανε μια τεράστια περιουσία ανά τον κόσμο με την πώληση παγωμένου καφέ. Επέλεξε όμως να αγοράσει στη Νέα Ζηλανδία ένα ακίνητο πριν από δέκα χρόνια για να κάνει τον παράδεισό του. «Τώρα που όλα τελειώνουν, θα ήθελα να μοιραστώ τον« παράδεισό» μου με συμπαθητικούς ανθρώπους», υποστηρίζει.

[.protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου