ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Ρεπόρτερ παραιτήθηκε «στον αέρα» μαθαίνοντας ότι κέρδισε το λαχείο

ισπανία-ρεπόρτερ-παραιτήθηκε-στον-α-258826

Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές του δικτύου RTVE στην Ισπανία μια ρεπόρτερ όταν σε ζωντανή αναμετάδοση ανακοίνωσε ότι κέρδισε το λαχείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τους συναδέλφους της ότι δεν θα πάει στη δουλειά την επόμενη μέρα.

Μόνον που η τύχη χαμογέλασε μεν στη Νατάλια Εσκουντέρο, αλλά όχι όσο θα ήθελε η ρεπόρτερ, η οποία γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό στην κλήρωση του ετήσιου χριστουγεννιάτικου λαχείου El Gordo («το χοντρό»), αλλά μόλις 5.000 ευρώ. Απογοητευμένη η ρεπόρτερ ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές που την κατηγόρησαν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Ο πρώτος λαχνός του εν λόγω λαχείου απέφερε φέτος κέρδη 4 εκατ. ευρώ, ποσό, που μπορεί να μοιραστούν, ωστόσο, αρκετοί νικητές.

Τηλεθεατές την επέκριναν αφού με την αντίδρασή της έδωσε την εντύπωση ότι αυτή είχε κερδίσει το λαχείο κι ότι θα παρατούσε τη δουλειά της. Αλλά μετά την εκπομπή η Εσκουντέρο ξαναβγήκε στον «αέρα» κάνοντας ότι τραβάει φερμουάρ στα χείλη της. Αργότερα ζήτησε συγνώμη μέσω Twitter για την αντίδρασή της εξηγώντας ότι έχει υπηρετήσει το δημοσιογραφικό λειτούργημα επί 25 χρόνια συνειδητά, αλλά το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου