ΔΙΕΘΝΗ

Συνελήφθη Ιάπωνας μετά τον εντοπισμό 9 πτωμάτων στο διαμέρισμά του

συνελήφθη-ιάπωνας-μετά-τον-εντοπισμό-9-255543

Ένας Ιάπωνας συνελήφθη σήμερα έπειτα από την ανεύρεση μελών ενός διαμελισμένου πτώματος μέσα σε φορητό ψυγείο στο διαμέρισμά του, ανακοίνωσε η αστυνομία, παρότι δημοσιεύματα των ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανόν να έχουν βρεθεί τα μέλη έως και εννέα πτωμάτων.

Το διαμέρισμα του υπόπτου βρίσκεται στην Ζάμα, μια πόλη λίγο έξω από το Τόκιο και η αστυνομία οδηγήθηκε σε αυτό στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση μιας 23χρονης νωρίτερα μέσα στο μήνα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν η 23χρονη να βαδίζει μαζί με τον συλληφθέντα, που φέρεται ότι είναι ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραϊσι. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι «ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες».

Το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε ότι η νεαρή αγνοούμενη είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έλεγε ότι αναζητεί κάποιον που να θέλει να πεθάνει μαζί της.

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης για το πόσα πτώματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι βρέθηκαν τουλάχιστον εννέα – οκτώ γυναικών και ενός άνδρα.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου