ΔΙΕΘΝΗ

Για εκπόρνευση ανηλίκων ερευνάται ο σύζυγος της Αλεσάντρα Μουσολίνι

για-εκπόρνευση-ανηλίκων-ερευνάται-ο-σ-253153

Ανάμεσα στα πρόσωπα σε βάρος των οποίων διεξάγεται έρευνα από την εισαγγελία της Ρώμης για εκπόρνευση ανηλίκων είναι ο Μάουρο Φλοριάνι, σύζυγος της ιταλίδας γερουσιαστή Αλεσάντρα Μουσολίνι και πρώην στέλεχος της οικονομικής αστυνομίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσατζέρο, στο κινητό τηλέφωνο του Φλοριάνι βρέθηκαν αντίγραφα απεσταλμένων μηνυμάτων προς ανήλικες οι οποίες εκδίδονταν επί χρήμασι στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης.

Ο σύζυγος της εγγονής του φασίστα δικτάτορα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, φέρεται να παρουσιάσθηκε οικειοθελώς προ ημερών ενώπιον δικαστικών για να υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι δεν συνάντησε ποτέ τις ανήλικες.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη· πέραν του Φλοριάνι, σύμφωνα με την Ιλ Μεσατζέρο, ενέχονται στην υπόθεση αυτή ακόμη τουλάχιστον είκοσι πρόσωπα.

Οι πρώτες αποκαλύψεις για την υπόθεση είχαν γίνει τον Οκτώβριο του 2013, έπειτα από έρευνα σε διαμέρισμα της αριστοκρατικής συνοικίας Παριόλι όπου εκδίδονταν οι ανήλικες. Είχαν διαταχθεί τότε οι συλλήψεις πέντε προσώπων.

Οι δύο ανήλικες πρωταγωνίστριες-θύματα της υπόθεσης -δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών- δέχονταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας των ιταλικών αρχών, δεκάδες τηλεφωνήματα την ημέρα στα κινητά τους τηλέφωνα από επίδοξους «πελάτες».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου