ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ιπτάμενα μπαλάκια του Tiger Woods: Τσάκισε δύο θαυμαστές του παίζοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

τα-ιπτάμενα-μπαλάκια-του-tiger-woods-τσάκισε-δύ-251404

Εάν έχετε την εντύπωση ότι τα μπαλάκια του γκολφ είναι μόνο για το γρασίδι, κάνετε λάθος. Ενας Γερμανός θεατής απολάμβανε αμέριμνος το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Φλόριντα, όταν ξαφνικά προσγειώθηκε στο κεφάλι του ένα τέτοιο μπαλάκι το οποίο προερχόταν από τον ζωντανό θρύλο του αθλήματος.

Ο γνωστός παίκτης, Tiger Woods, στην πρώτη «tee shot», όπως ονομάζεται η εκκίνηση ρίψης της μπάλας, χτύπησε στο κεφάλι έναν θεατή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο επιτυχημένος γκόλφερ τότε, κινήθηκε προς το μέρος του για να ζητήσει συγνώμη από κοντά. Ο Γερμανός τουρίστας, ο οποίος είχε διανύσει τόσα χιλιόμετρα προκειμένου να δει από κοντά τον αγαπημένο του παίκτη, δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού ο Tiger Woods προσφέρθηκε να υπογράψει ένα αυτόγραφο στο γάντι που φορούσε, ευελπιστώντας μήπως έτσι αλλάξει η τύχη του. «Τουλάχιστον έχω ένα σουβενίρ» είπε ο χαμογελαστός «τραυματίας», κρατώντας το μπαλάκι στα χέρια του.

Ομως, η απροσεξία του Tiger Woods δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγα λεπτά αργότερα συνέβη ακριβώς το ίδιο, με ακόμη έναν θαυμαστή του. Ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει αμέσως συγνώμη και προσφέρθηκε να υπογράψει ακόμη ένα γάντι. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πόσα γάντια είχε στην τσάντα του ο διάσημος παίκτης του γκολφ.

Στο τέλος της ημέρας ο παίκτης του γκολφ αποχώρησε με την σύντροφό του, ενώ είχε μόλις νικήσει δύο παίκτες από τους 78 συνολικά συμμετέχοντες

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου