ΔΙΕΘΝΗ

Το σπίτι καιγόταν κι οι πυροσβέστες πόζαραν για selfie! [εικόνα]

το-σπίτι-καιγόταν-κι-οι-πυροσβέστες-πό-251319

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ντιτρόιτ η απόφαση μιας ομάδας πυροσβεστών να ποζάρουν για selfie μπροστά από ένα κτίριο, που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε μάλιστα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον λογαριασμό του Detroit Fire Incidents στο Facebook με τη λεζάντα: «Τα πληρώματα κάνουν μια σύντομη ανάπαυλα για να βγάλουν μια selfie για το Νέο Έτος», αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς πόζαραν οι πυροσβέστες πόζαραν στο φακό.

Η επίμαχη selfie των πυροσβεστών στο Ντιτρόιτ

Μετά την κατακραυγή στα social media η Πυροσβεστική του Ντιτρόιτ διευκρίνισε ότι δεν βρισκόταν κανείς την ώρα εκείνη στο σπίτι που καιγόταν ή στο διπλανό κτίριο κι ότι οι πυροσβέστες γιόρταζαν τη συνταξιοδότηση ενός συναδέλφου τους, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γιορτάσει κανείς μια συνταξιοδότηση. Αλλά σίγουρα δεν είναι ένας εξ’ αυτών το να ποζάρεις για φωτογραφία μπροστά σ’ ένα φλεγόμενο κτίριο», δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ντιτρόιτ, Έρικ Τζόουνς, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου