LIFE STYLE

«Βόμβα» στο παλάτι: Ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποσύρονται από τα βασιλικά καθήκοντα

βόμβα-στο-παλάτι-ο-χάρι-και-η-μέγκαν-244824

Σαν βόμβα έσκασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε όλη τη Βρετανία, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Την απόφαση που ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, ανακοίνωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, όπου δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να εργαστούν για να είναι «οικονομικά ανεξάρτητοι» όπως λένε. Προαναγγέλλουν δε ότι θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής. Διαβεβαιώνουν πάντως ότι στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να προβούμε σε μια μετάβαση φέτος, θέλοντας να επιτύχουμε έναν προοδευτικό νέο ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο.

«Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την αλλαγή.

«Τώρα σχεδιάζουμε να μοιράσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, και θα εξακολουθούμε να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας στην Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και όσους οργανισμούς βρίσκονται υπό τη στήριξή μας».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου