ΔΙΕΘΝΗ

Σαλάμι με γεύση… Kanye West!

σαλάμι-με-γεύση-kanye-west-241334

Ένα νέο startup στις ΗΠΑ σκοπεύει να προτείνει στους καταναλωτές, αλλαντικά “εμπλουτισμένα” με το DNA των αγαπημένων τους διασημοτήτων.

Η BiteLabs φτάνει την ανθρωποφαγία σε ένα νέο επίπεδο, με την πρόσφατη πρωτοβουλία της εταιρείας να προχωρήσει σε παραγωγή αλλαντικών από μεταποιημένο κρέας ζώων και ανθρώπινο ιστό διασημοτήτων, όπως οι James Franco, Jennifer Lawrence, Kanye West, και Ellen DeGeneres.

Τα σαλάμια θα αποτελούνται από περίπου 30% κρέας προερχόμενο από διασημότητες και 40% κρέας κάποιου ζώου. Ο στρουθοκάμηλος, το ελάφι, το χοιρινό και το κουνέλι είναι μερικά από τα ζώα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, πάντα σε συνδυασμό με το διάσημο “ταίρι” τους.

Κάθε αλλαντικό αποτελεί συνδυασμό ενός ζώου με μία ανάλογη γνωστή προσωπικότητα. Για παράδειγμα, το σαλάμι του ηθοποιού James Franco, θα είναι “καπνιστό, σέξι, και λείο” και θα ενώνεται στο εργαστήρι παραγωγής με με άπαχο κρέας ελαφιού. Η νεαρή βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, Jeniffer Lawrence, θα συνδυάζεται με κρέας κουνελιού και χοιρινού, ενώ ο Kanye West -όπως και στη μουσική- αναμένεται να διευρύνει τα όρια και στη γεύση, με το καπνιστό σαλάμι του να είναι από χοιρινό, ενισχυμένο με ουγγρική πάπρικα.

Όμως, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παραμένει ακόμα ασαφές εάν το BiteLabs είναι ένα νόμιμο startup, ένα περίτεχνο σχέδιο μάρκετινγκ για μία ανώνυμη ομάδα ακτιβιστών ή απλά ένα αστείο, σατιρικό σχόλιο στον καταναλωτισμό και το showbiz.

econews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου