ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

82χρονος μπήκε στο εμπορικό με τη Ferrari του μέσα… από την τζαμαρία!

82χρονος-μπήκε-στο-εμπορικό-με-τη-ferrari-του-μ-239489

Οι καταναλωτές που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ανδόρα έπαθαν σοκ όταν μια Ferrari 512 TR πέρασε μέσα από την βιτρίνα του καταστήματος.

Το συμβάν έγινε στην πόλη Sant Julià de Lòria. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης στο τιμόνι της Ferrari βρισκόταν ένας 82χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να έχασε τον έλεγχό της λόγω υπερβολικής ταχύτητας!

Ο οδηγός, η 59χρονη συνοδηγός του και ένας 44χρονος εργαζόμενος του εμπορικού κέντρου μεταφέρθηκαν με διάσειση στο νοσοκομείο.

Οι μάρτυρες του ατυχήματος δήλωσαν ότι το ιταλικό σούπερκαρ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις μπαριέρες του δρόμου και στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στη τζαμαρία του εμπορικού κέντρου.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή του συμβάντος δείχνουν την 512 TR να είναι βαριά τραυματισμένη.

Θυμίζουμε ότι η Ferrari λανσάρισε το 1991 την 512 TR, ως ανανέωση της Testarossa. Φημολογείται ότι μόλις 2.200 κομμάτια της κατασκευάστηκαν συνολικά.

Στην καρδιά της χτυπά ένας επίπεδος 12κύλινδρος κινητήρας 4,9 λίτρων, με απόδοση 428 PS και 491 Nm ροπής. To σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε μόλις 4,8’’, ενώ η τελική της ταχύτητα ανέρχεται στα 314 km/h.

drive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου