ΔΙΕΘΝΗ

Οι συγκλονιστικές εικόνες από την καταδίωξη ενόπλου σε εμπορικό κέντρο

οι-συγκλονιστικές-εικόνες-από-την-κατ-237741

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες από την επιχείρηση αστυνομικών κατά ενόπλου σε εμπορικό κέντρο της Καλιφόρνια, όπου βρήκε τραγικό θάνατο μια 14χρονη κοπέλα.

Πρόκειται για περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, ωστόσο τώρα έρχονται στο φως πλάνα από τις κάμερες των αστυνομικών.

Ο δράστης, ο οποίος είχε χτυπήσει μια γυναίκα πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Τα πλάνα από το περιστατικό δείχνουν ότι μόλις η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο άνδρα για επίθεση την μέσα στο κατάστημα, ένας αστυνομικός τού έριξε τρεις σφαίρες από απόσταση. Μία από τις σφαίρες του αστυνομικού χτύπησε το κορίτσι, το οποίο βρισκόταν μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων μαζί με τη μητέρα της, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα βίντεο δείχνουν τον δράστη να περιφέρεται στο κατάστημα με το ποδήλατό του και να χτυπά αρκετούς πελάτες. Κάποια στιγμή πυροβολούσε στον αέρα, ενώ δεν υπήρχε κανείς γύρω του. Λίγο πριν φτάσει η αστυνομία, άρχισε να επιτίθεται επανειλημμένα σε μια γυναίκα που κατέληξε στο έδαφος, όπως δείχνει το βίντεο.

Τελικά, περίπου δώδεκα αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα. Ένας αξιωματικός με σνάιπερ διέταξε αρχικά τους άλλους αξιωματικούς να «επιβραδύνουν» και να «κρατήσουν απόσταση» προτού πλησιάσει τον δράστη και τον πυροβολήσει.

Δείτε το βίντεο

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου