ΔΙΕΘΝΗ

Αποζημίωση 2.500 ευρώ για την καταστροφή των αποσκευών Ελλήνων τουριστών

αποζημίωση-2-500-ευρώ-για-την-καταστροφή-τ-236999

Η επιτυχημένη διαμεσολάβηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας επέφερε αποζημίωση 2.500 ευρώ για τις ζημιές που είχε ζευγάρι Ελλήνων τουριστών κατά τη διαμονή του στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ζευγάρι Ελλήνων τουριστών αποφάσισαν να απευθυνθούν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, ζητώντας τη βοήθεια και την παρέμβασή του με ειδικότερο αίτημα την αποζημίωσή τους λόγω καταστροφής προσωπικών ειδών και αποσκευών.

Το περιστατικό είχε ως εξής: προκλήθηκε πυρκαγιά στο ξενοδοχείο διαμονής τους στο Βέλγιο, με συνέπεια την ολοσχερή καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους των προσωπικών ειδών και αποσκευών τους.

Κατόπιν αποτυχημένων προσπαθειών των καταναλωτών να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο προκειμένου να αποζημιωθούν τουλάχιστον για τις υλικές ζημίες που υπέστησαν από την πυρκαγιά, ζήτησαν τη βοήθεια και διαμεσολάβηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας.

Ύστερα από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την ασφαλιστική εταιρία, η οποία αμφισβητούσε αρχικά την υπαιτιότητα του ξενοδοχείου για την πρόκληση της φωτιάς, οι καταναλωτές αποζημιώθηκαν με 2.500 ευρώ για τις ζημιές που υπέστησαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου