LIFE STYLE

Catherine Zeta Jones: Αυτές είναι οι πλαστικές επεμβάσεις που την κατέστρεψαν

catherine-zeta-jones-αυτές-είναι-οι-πλαστικές-επεμβάσε-236624

Η Catherine Zeta-Jones είπε σε συνέντευξή της, πέρυσι, ότι το μυστικό της διαχρονικής ομορφιάς της ήταν το έλαιο αργκάν και άφθονο νερό.

Έτσι, το Radar Online.com μίλησε αποκλειστικά με αρκετούς από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς του κόσμου.

Όλοι τους υποστήριξαν ότι η Zeta-Jones πιθανότατα έχει κάνει face lift, 3D contouring, μεταφορά λίπους, fillers, botox και πολλά άλλα.

«Η Catherine μοιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο! Υποψιάζομαι ότι η πλαστική χειρουργική ευθύνεται για αυτό. Φαίνεται να έχει υποβληθεί σε ενέσεις νευροτοξίνης στο μέτωπό της, για να φαίνεται πιο λείο. Τα μάγουλά της φαίνεται να έχουν φουσκώσει, πιθανώς με ένα υλικό όπως η Restylane Lyft», δήλωσε ο Ολιστικός Πλαστικός Χειρουργός της Αμερικής, Anthony Youn.

Σύμφωνα με την Δρ Zara Harutyunyan, η Zeta-Jones «μπορεί να έκανε ανόρθωση του κάτω μέρους του προσώπου με μεταφορά λίπους ή fillers δέρματος. Το πρόσωπό της φαίνεται πιο γεμάτο. Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε τον όγκο στο πρόσωπό μας, αλλά φαίνεται ότι όλος αυτός ο όγκος προστέθηκε ξανά στο πρόσωπό της, συν κάτι παραπάνω από αυτό που είχε παλιά. Φαίνεται επίσης ότι έκανε λίγο botox στο πάνω μέρος του προσώπου της, καθώς φαίνεται να μην έχει λεπτές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια ή στο μέτωπό της»

Ο πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός, Adam Schaffner, συμφώνησε με τους συναδέλφους του. «Κατά τη γνώμη μου, η Catherine μπορεί να έκανε χειρουργική επέμβαση προσώπου, botox, ενέσιμα fillers ή/και θεραπείες δέρματος», είπε στο Radar.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου