ΔΙΕΘΝΗ

Φοβούνται για αυτοκτονία του Πιστόριους!

φοβούνται-για-αυτοκτονία-του-πιστόρι-22874

Η κακή ψυχολογική κατάσταση του Όσκαρ Πιστόριους έχει δημιουργήσει σενάρια… αυτοκτονίας του αθλητή – σύμβολο των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun», οι αστυνομικές αρχές είναι σε εγρήγορση, αφού ο 27χρονος δρομέας έχει καταρρεύσει ψυχολογικά.

Ο «Blade Runner» κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια και περιμένει την Τρίτη να συνεχιστεί η δίκη του, αφού έχει πάρει αναβολή για να απολογηθεί.

Ο Πιστόριους κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης, αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του!

«Ο Όσκαρ δηλώνει ότι είναι αθώος, αλλά νιώθει ότι έχει κατέβει στην κόλαση. Είναι εντελώς συντετριμμένος και παλεύει με τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του στη «Sun».

Ο Πιστόριους αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, αν αποδειχθεί ότι ο φόνος ήταν εκ προμελέτης. Μάλιστα η απόφαση του δικαστηρίου να μην δεχτεί να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση, φανερώνει τις διαθέσεις της δικαιοσύνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου