ΔΙΕΘΝΗ

Η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ: Μια selfie από έναν 13χρονο [εικόνα]

η-τελευταία-φωτογραφία-του-κόμπι-μπρά-218480

Ο θάνατος του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ εξακολουθεί να συγκλονίζει την υφήλιο. Λίγες ώρες νωρίτερα, η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή της για την τραγωδία, ευχαριστώντας αρχικά όλους τους ανθρώπους που πενθούν μαζί με την οικογένεια. Αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους Τζιάνα, η Βανέσα είπε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν ξέρω τί μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να τη φανταστώ χωρίς αυτούς».

Να σημειωθεί ότι οι αμερικανικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές εικόνες από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και επτά ακόμη άνθρωποι που «έσβησαν» στο δυστύχημα.

CNN: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκε η -πιθανότατα- τελευταία φωτογραφία που δείχνει εν ζωή τον Κόμπι Μπράιαντ. Πρόκειται για μια κάπως θολή σέλφι που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

Η φωτογραφία ελήφθη την προηγούμενη ημέρα του δυστυχήματος. Ο νεαρός Μπράντι, που θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, είχε πει εκείνη τη μέρα στη μητέρα του: «Πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν τον αγώνα μας». Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει τη φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

«Θα βγάλουμε μια καλύτερη αύριο» είπε στον 13χρονο ο Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη τ ην ημέρα στην ακαδημία του για να κοουτσάρει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα, τις Lady Mambas. Η ομάδα τους τελικά έχασε, ο Κόμπι ήταν εκνευρισμένος για την ήττα και δεν ήθελε να βγει φωτογραφία γι’ αυτό και η εικόνα βγήκε κάπως θολή, σύμφωνα με τον 13χρονο Μπράντι. Το παιδί υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ:

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου