ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: 84χρονος έκανε 12 δόσεις εμβολίου για να αισθάνεται πιο δυνατός

ινδία-84χρονος-έκανε-12-δόσεις-εμβολίου-γ-210408

Εξαπατούσε τις Αρχές για να στηθεί στην ουρά των εμβολιαστικών κέντρων. O 84χρονος Ινδός Μπραχάμντεφ Μαντάλ έκανε σε λιγότερο από ένα χρόνο δώδεκα δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοιού για να αισθάνεται, όπως είπε, πιο δυνατός.

Ο συνταξιούχος ταχυδρόμος υποστήριξε επίσης ότι απαλλάχθηκε από τους πόνους που είχε στο γόνατο και υπέφερε επί 8 χρόνια.

Πλαστογραφώντας ταυτότητες άλλων πολιτών, ο ηλικιωμένος Ινδός έκλεινε ραντεβού για να εμβολιαστεί σε διάφορα εμβολιαστικά κέντρα. Μέχρι που έγινε τσακωτός από τη αστυνομία.

Ο 84χρονος κάτοικος της Μπιχάρ αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Nationalpost».

«Είχε κλείσει ημερομηνίες σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα. Μάλιστα δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοιού τις είχε κάνει με διαφορά μισής ώρας τον περασμένο Απρίλιο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«Έχουμε ήδη βρει στοιχεία ότι έκανε οκτώ δόσεις του εμβολίου σε τέσσερις περιοχές », δήλωσε στο BBC ο Ινδός χειρουργός Αμαρέντρα Πρατάπ Σαζί.

Ο Μαντάλ, ο οποίος «κρατούσε χειρόγραφες» σημειώσεις για τις ημερομηνίες, τις ώρες και την περιοχή του εμβολιαστικού κέντρου υποστήριξε ότι έκανε 11 δόσεις του εμβολίου μεταξύ Φεβρουαρίου και Δεκεμβρίου του 2021.

Την δωδέκατη δόση την έκανε στις 4 Ιανουαρίου, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές με βάση τα όσα κατέθεσε.

Ο «πρωταθλητής» εμβολίων κατά της Covid τόνισε επίσης ότι ήθελε να αισθάνεται πιο δυνατός και ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια τον απάλλαξαν μια για πάντα από τον πόνο στις αρθρώσεις.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου