ΔΙΕΘΝΗ

Η Μισέλ Ομπάμα δίνει συμβουλές στη μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ

η-μισέλ-ομπάμα-δίνει-συμβουλές-στη-μητ-205768

Τι θα έκανε η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, μητέρα δύο κοριτσιών, αν είχε ένα γιο, ή μάλλον έναν 19χρονο ποπ σταρ επιρρεπή στα γρήγορα αυτοκίνητα, τα ιδιωτικά τζετ και το αλκοόλ με το όνομα Τζάστιν Μπίμπερ;

«Θα ήθελα να τον είχα κοντά μου. Ξέρετε, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβουλή ή δράση» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα σε μια πρόσφατη συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή του Univision.

«Θα ήμουν παρούσα σε αυτή τη φάση της ζωής του. Και κατά πάσα πιθανότητα θα περνούσα πολύ χρόνο μαζί του, θα ήμουν εκεί για να μιλάμε, προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του, να κατανοήσω ποιοι βρίσκονται στη ζωή του και ποιοι όχι».

Κι η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι η μόνη ερωτηθείσα που έχει κληθεί να εκφράσει την άποψή της για την περίπτωση του Μπίμπερ.

Μια σελίδα που συγκεντρώνει υπογραφές που δημιουργήθηκε στο site του Λευκού Οίκου «Εμείς οι Άνθρωποι» ζητώντας από την κυβέρνηση να απελάσει τον Μπίμπερ και να ανακαλέσει την πράσινη κάρτα του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 υπογραφές, υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο των 100.000 υπογραφών που απαιτούνται για μια επίσημη απάντηση.

«Η απάντηση θα έρθει σχετικά σύντομα» δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ.

Η συγκέντρωση υπογραφών, που κατατέθηκε την ημέρα που συνελήφθη ο Μπίμπερ για χρήση ναρκωτικών και παράνομη διεξαγωγή αγώνων αυτοκινήτων, αναφέρει: «Εμείς οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών νιώθουμε ότι παρουσιαζόμαστε λανθασμένα στον κόσμο της ποπ κουλτούρας. Θα θέλαμε να δούμε τον επικίνδυνο, απερίσκεπτο, καταστροφικό και εθισμένο στα ναρκωτικά, Τζάστιν Μπίμπερ, εκτός της χώρας μας καθώς και την ανάκληση της πράσινης κάρτας του».

Η Μισέλ Ομπάμα, η οποία δεν ρωτήθηκε για τη λίστα συγκέντρωσης υπογραφών κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της συνέντευξης, έδειξε κυρίως το μητρικό της ένστικτο, όταν αναφέρθηκε στο διάσημο τραγουδιστή που θα βρεθεί εντός των δικαστηρίων στις 3 Μαρτίου.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο αναφορικά με τα παιδιά μου», δήλωσε. «Το μόνο που θέλουν είναι να είσαι κοντά τους, χρειάζονται τις συμβουλές από τους γονείς. Θέλουν να σε βλέπουν σε καθημερινή βάση, γιατί στην πργματικότητα είναι ακόμη παιδί. Ακόμη μεγαλώνει και ωριμάζει. Επομένως, θα τον είχα κοντά μου».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου