LIFE STYLE

Ξετρελαμένη η πρώην σύζυγος του Μέρντοχ με τον Τόνι Μπλερ

ξετρελαμένη-η-πρώην-σύζυγος-του-μέρντ-202432

Πόσο ξετρελαμένη ήταν η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, με κάποιον Τόνι, αποκαλύπτεται σύμφωνα με ένα σημείωμα που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι χώρισε πέρυσι εν μέσω φημών, ενώ και οι δύο πλευρές, αρνήθηκαν τη σχέση της με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ.

«Μου λείπει τόσο πολύ ο Τόνι» αναφέρει το σημείωμα σε σπαστά αγγλικά που έγραψε η Ντενγκ και δημοσιεύτηκε από το Vanity Fair. «Επειδή είναι τόσο μα τόσο όμορφος και τα ρούχα του είναι τόσο ωραία. Έχει τόσο γυμνασμένο σώμα και πραγματικά πολύ ωραία πόδια…. Είναι ψηλός, αδύνατος κι έχει ωραίο δέρμα. Διεισδυτικά μπλε μάτια που λατρεύω. Λατρεύω τα μάτια του. Λατρεύω επίσης τη δύναμη του την ώρα που μιλά στον κόσμο… κι άλλα κι άλλα κι άλλα…»

Ο Μέρντοχ παντρεύτηκε την Ντενγκ το 1999 όταν ήταν 30 ετών, ενώ αυτός 68. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γάμος τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο προτού χωρίσουν πέρυσι, ενώ υπήρχαν αβάσιμες φήμες που την συνέδεαν με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Google, Έρικ Σμιντ καθώς και τον Τόνι Μπλερ.

Ανώνυμες πηγές δήλωσαν στο Vanity Fair πως ο Μπλερ και η Ντενγκ συνδέονταν ρομαντικά, δεν υπάρχουν όμως στοιχεία που να αποδεικνύουν πως οι δυο τους είχαν σχέση.

Ο Μέρντοχ και η Ντενγκ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα στο Vanity Fair, επικαλούμενοι «πολύπλοκη οικογενειακή δυναμική». Εκπρόσωπος του Μπλερ αρνήθηκε κι αυτός να σχολιάσει το δημοσίευμα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου