ΔΙΕΘΝΗ

Η σύντροφος και τα παιδιά του αποχαιρέτησαν τον Χόφμαν

η-σύντροφος-και-τα-παιδιά-του-αποχαιρέ-201922

Με ιδιωτική αγρύπνια επέλεξε η επί 14 χρόνια σύντροφος του πρόωρα χαμένου ηθοποιού να τιμήσει τη μνήμη του. Παρόντες στο παρεκκλήσι τα τρία τους παιδιά, η μητέρα καθώς και πολλές διασημότητες, με τις οποίες είχε συνεργαστεί ο Χόφμαν.

Η σύντροφος του Χόφμαν έφτασε στο εκκλησάκι του Μανχάταν κρατώντας στα χέρια την 5χρονη κόρη τους ενώ κοντά της είχε και τα άλλα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους που πήγαν να αποχαιρετήσουν για πάντα τον πατέρα τους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του ηθοποιού Μέριλιν Ο Κόνορ, η οποία, όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ομολογήσει, τον είχε βοηθήσει να ξεπεράσει την μεγάλη του εξάρτηση για τα ναρκωτικά την πρώτη φορά, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Μάλιστα όταν κέρδισε το Όσκαρ το αφιέρωσε σε εκείνη.

Το «παρών» έδωσαν και πολλοί φίλοι του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, ανάμεσα στους οποίους οι Έιμι Άνταμς, Κέιτ Μπλάνσετ, Μισέλ Γουίλιαμς, Χοακίν Φίνιξ, Έλεν Μπερνστάιν και Μπεν Στίλερ.

Την Τετάρτη πλήθος κόσμου κρατώντας αναμμένα κεριά προσευχήθηκε γι’ αυτόν στο Bank Street Theater στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ενώ η αστυνομία βρήκε στο σημείο 70 σακουλάκια ηρωίνης.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου