ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πατέρας εκλιπαρεί το Facebook να «ξαναδεί» το γιο του (βίντεο)

ηπα-πατέρας-εκλιπαρεί-το-facebook-να-ξαναδε-200638

Πρόσβαση στο προφίλ του νεκρού παιδιού του στο Facebook ζητά, με ένα συγκινητικό βίντεο στο YouTube, ένας πατέρας προκειμένου, μέσω της νέας υπηρεσίας «Look Back» του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, να δει για τελευταία φορά τον γιο του, έστω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Το «Look Back» δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξαναδούν τις σημαντικότερες στιγμές τους στα κοινωνικά δίκτυα. Η πρόσβαση όμως για τη δημιουργία του δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον ίδιο τον χρήστη.

Ο Τζον Μπέρλιν, ωστόσο, ένας πατέρας από το Μισούρι των ΗΠΑ, ζητά μέσω ενός βίντεο στο YouTube από την εταιρεία να του επιτρέψει να μπει στη σελίδα του γιου του Τζέσε, ο οποίος πέθανε το 2012 σε ηλικία 22 ετών, προκειμένου να τον δει για μια τελευταία φορά.

Μετά την δημόσια αυτή έκκληση, η Facebook απάντησε στον Μπέρλιν ότι κάνει δεκτό το αίτημά του και ότι θα φτιάξει το βίντεο για λογαριασμό του γιου του, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του θλιμμένου πατέρα και πατέρας και γιος να «ξανασυντηθούν», έστω στους διαδρόμους της τεχνολογίας.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου