ΔΙΕΘΝΗ

Το πιο επικίνδυνο selfie

το-πιο-επικίνδυνο-selfie-200288

Από τις χιλιάδες των selfies που εμφανίζονται καθημερινά, μερικά είναι αστεία, άλλα φοβερά κι άλλα φτάνουν στα άκρα.

Τα πιο δημοφιλή είναι σίγουρα τα selfies που τραβιούνται στις κηδείες, ωστόσο, ένα selfie που ήρθε στο φως αυτή την εβδομάδα, προκαλεί ποικίλα σχόλια, σχετικά με το πόσο κοντά στο θάνατο μπορεί να φτάσει κάποιος για να τραβήξει μια φωτογραφία.

Σε αυτή την εικόνα, που έχει σαρώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανάρτησή του στο Reddit, ένας άνδρας εικονίζεται να τραβά ένα selfie την ώρα που κάνει σπριντ για να ξεφύγει από τον μαινόμενο ταύρο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Derrek Barlow στον αγώνα Great Bull Run που διεξήχθη στο Τέξας. Κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης εκδήλωσης, 48 ταύροι κυνηγούσαν χιλιάδες κόσμου.

«Δεν υπάρχει νικητής, γιατί δεν πρόκειται για αγώνα. Απλά επιλέγεις τη θέση σου και στέκεσαι εκεί» δήλωσε ο Ρομπ Ντίκενς διοργανωτής της εκδήλωσης. «Στη συνέχεια, μόλις δεις τους ταύρους, αποφασίζεις τι θα κάνεις».

Όσο για τον κίνδυνο να τρυπηθεί κάποιος από τα κέρατα των ταύρων ή να καταπατηθεί ο ίδιος δήλωσε: «δεν θέλουμε να πεθάνει κανείς, αν και αυτό μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή».

Φαίνεται λοιπόν, ότι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος στη φωτογραφία, γνωστός μόνο με το όνομα Christian, είναι αληθινός.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου