LIFE STYLE

Κάπνιζε μαριχουάνα εν ώρα πτήσης ο Τζάστιν Μπίμπερ

κάπνιζε-μαριχουάνα-εν-ώρα-πτήσης-ο-τζά-198599

Για προσβολή μιας αεροσυνοδού κατηγορείται ο Τζάστιν Μπίμπερ, ταξιδεύοντας από τον Καναδά για το Νιου Τζέρσεϊ, με ιδιωτικό αεροπλάνο, αναγκάζοντάς την στο τέλος να κρυφτεί το πιλοτήριο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής και η συνοδεία του, κάπνισαν τόσο πολύ μαριχουάνα στην συγκεκριμένη πτήση που οι πιλότοι αναγκάστηκαν να φορέσουν τις μάσκες οξυγόνου.

Ο 19χρονος Μπίμπερ, ο πατέρας του Τζέρεμι, 38 ετών, και δέκα φίλοι ταξίδεψαν με το μισθωμένο τζετ στο αεροδρόμιο Τετερμπόρο προκειμένου να παρευρεθούν στο Super Bowl, και προσέβαλαν λεκτικά την αεροσυνοδό, η οποία αρνείται πλέον να δουλέψει ξανά γι’ αυτόν.

Παρά τις πολλές προειδοποιήσεις, ο τραγουδιστής και ο πατέρας του δεν σταματήσουν τις λεκτικές προσβολές, και η αεροσυνοδός αναγκάστηκε τελικά να κρυφτεί στο πιλοτήριο για να αποφύγει τον Μπίμπερ και την συνοδεία του.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, ο Τζάστον Μπίμπερ και ο πατέρας του, ήταν «εξαιρετικά προσβλητικοί» προς την αεροσυνοδό.

«Ο πιλότος του αεροπλάνου, δήλωσε, πως προειδοποίησε τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του Μπίμπερ, σε αρκετές περιπτώσεις να σταματήσουν να καπνίζουν μαριχουάνα» σύμφωνα με την επίσημη αναφορά του συμβάντος, όπως τα μεταδίδει το NBC News.

«Ο πιλότος, δήλωσε επίσης, πως ζήτησε από τους επιβάτες να σταματήσουν να παρενοχλούν την αεροσυνοδό ενώ μετά από αρκετές προειδοποιήσεις, ζήτησε ο ίδιος από την αεροσυνοδό να μείνει μαζί του στο πιλοτήριο για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα».

Η New York Post αναφέρει πως η αστυνομία ανίχνευσε «έντονη μυρωδιά μαριχουάνας» και έστειλε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να ερευνήσουν το αεροσκάφος.

Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν το επιστέγασμα μιας εβδομάδας γεμάτη από νομικά προβλήματα για το καναδικό αστέρι.

Την Τετάρτη, ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές του Τορόντο, μετά τις κατηγορίες για επίθεση.

Το ΤΜΖ μετέδωσε πως ο καβγάς με τον οδηγό της λιμουζίνας ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής του ζήτησε να δυναμώσει την ένταση της μουσικής. Ο οδηγός το έκανε αλλά δεν έβαλε τη μουσική τόσο δυνατά όσο ήθελε ο νεαρός, με αποτέλεσμα ο Μπίμπερ να χτυπήσει τον οδηγό στο κεφάλι πολλές φορές.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου