ΔΙΕΘΝΗ

«Προφήτης» με 11 συζύγους και 30 παιδιά βίαζε γυναίκες

προφήτης-με-11-συζύγους-και-30-παιδιά-βί-194401

Ένας «προφήτης» από την Ζιμπάμπουε, ο οποίος έχει 11 συζύγους και 30 παιδιά, καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 50 ετών επειδή βίασε τέσσερις γυναίκες από το ποίμνιό του και τις απείλησε ότι τις καταραστεί εάν τον καταγγείλουν.

Ο Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα, ο ιδρυτής της «Ανεξάρτητης Εκκλησίας Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα του Μηνύματος του Τέλους των Ημερών» θα εκτίσει μόνο τα 40 χρόνια της ποινής του αφού το δικαστήριο του έδωσε χάρη για τα υπόλοιπα επειδή είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε καταδικαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

«Είστε ένας λύκος με προβιά αρνιού», του είπε ο δικαστής Χοσέα Μουτζάγια όταν ο 57χρονος Γκουμπούρα υποστήριξε ότι όλες οι γυναίκες του ποιμνίου του ανήκουν δικαιωματικά, όταν τις παντρεμένες με άλλους απλώς τις είχε «δανείσει» στους συζύγους τους και ότι ο στόχος του ήταν να αποκτήσει 100 παιδιά.

«Βασική αποστολή όλων των Εκκλησιών είναι η λατρεία του Θεού, όχι να κοιμούνται οι ιερείς με κορίτσια και γυναίκες και να τις απειλούν ότι θα πάθουν κακό», του απάντησε ο δικαστής.

Ο προφήτης καταδικάστηκε επιπλέον σε 4μηνη φυλάκιση για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου