ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Αθλητής έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά του [εικόνες – video]

αυστραλία-αθλητής-έκαψε-ζωντανά-τα-3-πα-193364

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο παλαίμαχος αστέρας του ράγκμπι στην Αυστραλία, Ρόουαν Μπάξτερ, είναι ο πρωταγωνιστής και ο δράστης μιας ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας. Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα τρία ανήλικα παιδιά του και η γυναίκα του στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η σύζυγός του δίνει μάχη για τη ζωή της με βαριά εγκαύματα. Βαριά εγκαυματίας η σύζυγός του δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ δήλωσε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ότι «με έλουσε με βενζίνη».

Νεώτερα στοιχεία δείχνουν ότι ο 42χρονος Μπάξτερ έλουσε το αυτοκίνητο με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί είχαν κληθεί για περιστατικό οικογενειακής βίας. Ο 42χρονος βρισκόταν σε διαμάχη με τη σύζυγό του Χάνα για την κηδεμονία των τριών παιδιών τους ηλικίας έξι, τεσσάρων και τριών ετών.

Πριν την τραγωδία ο Μπάξτερ είχε γεμίσει το προφίλ του στο Facebook με αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο των παιδιών του. Στις 30 Δεκεμβρίου είχε γράψει «μου λείπετε όλοι».


Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου