ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: 16χρονη σκότωσε συμμαθήτρια της για να δει πως είναι

ιαπωνία-16χρονη-σκότωσε-συμμαθήτρια-τη-186497

«Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι» δήλωσε η 16χρονη Γιαπωνέζα που σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε συμμαθήτριά της, μετέδωσαν τα ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η μαθήτρια προέβη στην απίστευτη αυτή ομολογία στους ερευνητές χωρίς να εκφράσει τύψεις.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο του Ναγκασάκι. Η δολοφόνος που ομολόγησε την πράξη της, αλλά η ταυτότητά της δεν έγινε γνωστή καθώς είναι ανήλικη, σκότωσε με μεγάλη αγριότητα το βράδυ του Σαββάτου στραγγαλίζοντας και στη συνέχεια κόβοντας κομμάτια τη συμμαθήτριά της Αϊβα Ματσούο.

Ύστερα έκοψε το χέρι και το κεφάλι του θύματος.

Η νεαρή, η οποία θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κατά τα φαινόμενα είχε προμελετήσει το έγκλημά της έχοντας προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εργαλεία, εκτιμούν οι ερευνητές.

«Είχε αγοράσει τα πάντα από πριν» φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο εξής πηγαίνουν σε όλα τα καταστήματα εργαλείων για μαστορέματα για να μάθουν πότε η συλληφθείσα αγόρασε τα εργαλεία αυτά.

Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού.

Οι εικόνες αυτές που παραπέμπoυν στην τέλεση του εγκλήματος, αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά την υπολογιζόμενη ώρα του εγκλήματος.

Τα δύο κορίτσια ήταν συμμαθήτριες και φίλες και είχαν περάσει ώρες μαζί πριν από το δράμα που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της συλληφθείσας η οποία ζούσε μόνη της παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν τα ΜΜΕ, η μητέρα της πέθανε το 2013 και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου