ΔΙΕΘΝΗ

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο παιδί που αποκάλεσε προδότη τον Κιλιτσντάρογλου

οι-αντιδράσεις-της-αντιπολίτευσης-στ-176584

Για εκμετάλλευση ακόμη και παιδιών στην πολιτική κάνει λόγο η αντιπολίτευση στην Τουρκία μετά το συμβάν με το παιδί που αποκάλεσε ενώπιον Ερντογάν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, «προδότη». Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στον οποίο πρόσαψε τον χαρακτηρισμό ο μικρός υποστηρικτής του Ερντογάν, αντέδρασε ψύχραιμα, ζητώντας να μην στοχοποιηθεί το παιδί.

«Μην μεταδίδετε αυτή τη σκηνή με το μικρό μας παιδί, μην μιλάτε άσχημα. Είναι πολύ μικρός. Παρακαλώ όλοι οι φορείς μας, χωρίς να υποκύψουμε στα συναισθήματά μας, να ακολουθήσουμε αυτό που επιτάσσει η παιδαγωγική!», έγραψε στο twitter.

Ιμάμογλου: Η ηθική και οι καλοί τρόποι δυστυχώς έχουν εκλείψει εντελώς

Αντίστοιχα σε δήλωσή όμως ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στο twitter έκανε λόγο για ανηθικότητα στην πολιτική.

«Η ηθική και οι καλοί τρόποι στην πολιτική δυστυχώς έχουν εκλείψει εντελώς. Αυτοί που διοικούν το κράτος γελούν με την έκφραση “προδότης” που διατυπώνεται από ένα αθώο παιδί. Όλοι οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι της Τραπεζούντας θα μείνουν μακριά από αυτά τα άσχημα συναισθήματα. Ως πολίτης της Τραπεζούντας καταδικάζω αυτή την παράσταση που δίνεται στη γενέτειρά μου», ανέφερε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου