ΔΙΕΘΝΗ

Εμβληματική παμπ 200 ετών στην Αγγλία παρασύρθηκε από τις πλημμύρες

εμβληματική-παμπ-200-ετών-στην-αγγλία-πα-174657

Στεκόταν στις όχθες του ποταμού Irwell στην πόλη Summerseat στη Βρετανία για περισσότερα από 200 χρόνια. Ο λόγος για την εμβληματική παμπ Waterside, η οποία έχει ιστορία 200 χρόνων. Το Σάββατο, τα νερά του ποταμού κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της Waterside, παρασύροντας ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Summerseat.

Βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα δείχνει την στιγμή που μέρος του εμβληματικού κτιρίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά το πρωί του Σαββάτου. Κάτοικοι της περιοχής αναπολούν όμορφες στιγμές που πέρασαν στην Waterside, η οποία αποτελούσε πόλο έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους λάτρεις της καλής μπύρας.

«Ζω κοντά στο ποτάμι και μπορούσαμε να δούμε (τη στάθμη) να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, επομένως πλησιάσαμε για να δούμε. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο και μετά είδαμε πράγματα να επιπλέουν στο ποτάμι: βαρέλια μπύρας, κουζινικά, τσίγκινα κουτάκια και τέτοια πράγματα», δήλωσε η 28χρονη Julia Christie, κάτοικος του Summerseat.

Η κακοκαιρία που έχει πλήξει το βόρειο τμήμα της Αγγλίας από το απόγευμα της Παρασκευής έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές. Σύμφωνα με το BBC, περισσότερα από 2.200 σπίτια έχουν εκκενωθεί στο Λανκασάιρ και το Γιορκσάιρ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου