AROUND THE WEB

Ποντίκι-λαθρεπιβάτης προκάλεσε πανικό σε αεροπλάνο της Air India

ποντίκι-λαθρεπιβάτης-προκάλεσε-πανι-168646

Πανικό προκάλεσε ένα ποντίκι που εντόπισαν μέσα σε αεροσκάφος σε πτήση για Λονδίνο οι επιβάτες της Air India με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στη Βομβάη, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Αν και το ποντίκι δεν βρέθηκε, ο πιλότος επέστρεψε στη Βομβάη την Τετάρτη έχοντας στο νου την ασφάλεια των επιβατών, ανέφερε η ανακοίνωση της Air India. Οι επιβάτες πέταξαν αργότερα με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι στη συντήρηση των αεροσκαφών έπρεπε να βεβαιωθούν πως το ποντίκι δεν κατέστρεψε τμήμα του εξοπλισμού ή δεν έφαγε κάποιο καλώδιο και πλέον το αεροπλάνο πιστοποιήθηκε πως δεν έχει τρωκτικά, ανέφερε υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ινδίας είχε άλλες δύο ατυχίες μέσα στην ίδια μέρα. Ένας πιλότος ματαίωσε την απογείωση αεροπλάνου από μια πόλη βόρεια της χώρας όταν ένα αδέσποτο σκυλό έτρεχε στον αεροδιάδρομο την ώρα που αυτό ετοιμαζόταν για την απογείωση.

Σε ένα άλλο περιστατικό, αεροπλάνο της Air India από την Βομβάη χτύπησε σε ένα φορτηγό τροφοδοσίας στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου