ΔΙΕΘΝΗ

Κατεχόμενα: Εκτέλεσαν αρχιμαφιόζο – Είχε 400 βίντεο για πολιτικούς του Ερντογάν κι όχι μόνο

κατεχόμενα-εκτέλεσαν-αρχιμαφιόζο-ε-160866

Ενέδρα θανάτου έστησαν άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος ή του παρακράτους που δρα στην κατεχόμενη Κύπρο στον τουρκοκύπριο ιδιοκτήτη καζίνο -και μαφιόζο- Χαλίλ Φαλιάλι, ο οποίος ήταν γνωστός για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών, εκβιασμών κι απαγωγών, ενώ το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση του τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ.

Ο Φαλιάλι και ο οδηγός του έπεσαν νεκροί σε επίθεση που δέχθηκε με καταιγισμό πυρών το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Το συμβάν έγινε Αγιο Επίκτητο Κερύνειας, όταν ο τουρκοκύπριος επέστρεφε στο σπίτι του κι ακριβώς από πίσω, σε άλλο όχημα, ήταν η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά του, που έγιναν μάρτυρες της δολοφονικής ενέδρας.

Το όνομα του επιχειρηματία Φαλιάλι ήρθε το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο στα πλαίσια των αποκαλύψεων του γνωστού τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ. Επίσης, ο Φαλιάλι «τέθηκε υπό κράτηση», πριν από λίγο καιρό, στα κατεχόμενα κατηγορούμενος για απαγωγές και ξυλοδαρμούς, ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου