ΔΙΕΘΝΗ

Ο συγγραφέας που «έκαψε» τον Τραμπ ξαναχτυπά: Όλοι τον θεωρούν βλάκα και τσαρλατάνο

ο-συγγραφέας-που-έκαψε-τον-τραμπ-ξαν-160336

Το μαχαίρι στην πληγή που άνοιξε το βιβλίο του «Φωτιά και Οργή» στον Αμερικανό πρόεδρο «στρίβει» με μια νέα του συνέντευξη στον Guardian o Μάικλ Γουόλφ.

Ο συγγραφέας του βιβλίου που έχει εξοργίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται στη συνέντευξή του ότι όλα τα άτομα από τον κύκλο του προέδρου με τα οποία μίλησε θεωρούν τον Αμερικανό μεγιστάνα «τσαρλατάνο» και «ηλίθιο».
Επίσης, αποκάλυψε ότι παρά τις συζητήσεις που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο, οι οποίες κράτησαν περίπου τρεις ώρες, η εικόνα που έχει για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας είναι θολή και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Τραμπ να είναι ψυχικά ασθενής.

Στη συνέντευξή του στον Guardian o Μάικλ Γουόλφ ξεκαθάρισε ότι δεν πτοείται από τις επιθέσεις του Αμερικανού προέδρου μέσω Twitter. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τελευταία «τιτιβίσματα» του Τραμπ κατά του Γουόλφ, στα οποία τον χαρακτηρίζει παρανοϊκό ψεύτη.

Αποκαλώντας το βιβλίο του «διεθνές πολιτικό φαινόμενο», ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αποκάλυψε αλήθειες στις οποίες δεν είχε φτάσει κανένας άλλος πριν από αυτόν.

«Όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον Τραμπ τον θεωρούν τσαρλατάνο, βλάκα, ηλίθιο και τελείως ανίκανο να λειτουργήσει στη δουλειά του», υπογράμμισε στη συνέντευξή του o Γουόλφ, συμπληρώνοντας οτι κατά την άποψή του ο Τραμπ είναι «βαθιά απρόβλεπτος, παράλογος, συχνά ασυνάρτητος και ανησυχητικά εγωπαθής».

«Μίλησα σε πολλούς φίλους και συνεργάτης τους. Προσπαθεί να περάσει την εικόνα του «άσσου» στις διαπραγματεύσεις, αλλά όλοι λένε ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να διαπραγματευτεί τίποτα. Η διαπραγμάτευση σαν διαδικασία απαιτεί βαθιά κατανόηση. Είναι μεθοδική. Δεν μπορεί να το κάνει», είπε ο Γουόλφ στον Guardian, διατυπώνοντας τη γνώμη ότι με κάθε του κίνηση και απόφαση, ο Τραμπ βαδίζει στην αυτοκαταστροφή.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου