LIFE STYLE

Kατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Snoop Dogg

kατηγορείται-για-σεξουαλική-επίθεση-ο-sn-154153

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της μουσικής από την είδηση ότι ο Snoop Dogg κατηγορείται από χορεύτρια για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία εις βάρος της.

Η γυναίκα, που δεν θέλει να αναφερθεί δημοσίως το όνομά της, έδωσε το «παρόν» σε συναυλία του ράπερ τον Μάιο του 2013 και μετά το πέρας αυτής ο συνεργάτης του, Bishop Don «Magic» Juan, προθυμοποιήθηκε να την πάει σπίτι της. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Την οδήγησε σπίτι του και τις επόμενες ώρες κακοποιήθηκε από εκείνον και από τον Snoop Dogg.

Η ίδια μηνύει τώρα τον διάσημο ράπερ για την παραβίαση του νόμου περί προστασίας θυμάτων τράφικινγκ, για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία. Στη δικογραφία επίσης αναφέρεται και το όνομα τού «Magic».

Τι απαντά ο Snoop Dogg

Εκπρόσωπος του ράπερ σε δήλωση στο Page Six σημείωσε ότι «οι ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση από τον Κάλβιν Μπρόουντους (Snoop Dogg), είναι απλώς αβάσιμοι. Φαίνεται να είναι μέρος ενός σχεδίου για να πλουτίσει και για να εκβιάσει τον Snoop Dogg ακριβώς πριν εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl αυτής της Κυριακής».

«Για να είμαι σαφής, ο κ. Κάλβιν Μπρόουντους δεν είχε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή με την ενάγουσα. Το σχέδιο είναι επαίσχυντο. Η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει τα δικαστήρια για να προωθήσει αυτό το σχέδιο είναι επίσης επαίσχυντη και αδικεί τα πραγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά», ανέφερε επίσης.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου