LIFE STYLE

Kodak Black: Πυροβόλησαν τον γνωστό ράπερ έξω από κλαμπ στο Χόλυγουντ

kodak-black-πυροβόλησαν-τον-γνωστό-ράπερ-έξω-απ-153804

Συναγερμός σήμανε τις προηγούμενες ώρες στο Χόλυγουντ, μετά από πυροβολισμούς έξω από το κλαμπ The Nice Guy, από τους οποίους τραυματίστηκε ο Kodak Black και ακόμη τρία άτομα.

Ο γνωστός ράπερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενεπλάκη σε καυγά και στη συνέχεια δέχτηκε τα πυρά ενός αγνώστου, που διέφυγε και οι αρχές αναζητούν.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν ακόμη δύο φίλοι του και άλλο ένα άτομο. Όλοι τους οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία και έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η αψιμαχία ξεκίνησε έξω από το νυχτερινό κέντρο, το οποίο φιλοξενούσε ένα vip πάρτι μετά το σόου του Τζάστιν Μπίμπερ στο Pacific Design Center για τον εορτασμό του Super Bowl LVI.

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν και ο Μπίμπερ με την σύζυγό του, Χέιλι, και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

«Ο καβγάς πιστεύεται ότι ξεκίνησε με κάποιον από το περιβάλλον του Kodak Black. Αφού ενεπλάκησαν κι άλλο στον καβγά, ακούστηκαν πυροβολισμοί και μετά ξέσπασε όλη η κόλαση», είπε μια πηγή στο Page Six.

Νωρίτερα ο ράπερ, μαζί με τους συναδέλφους του Gunna και Lil Baby, συζητούσαν έξω από το κλαμπ.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό: «Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι υπήρξε σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στην τοποθεσία. Πυροβολισμοί έπεσαν από άγνωστο ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε νότια από την τοποθεσία.

Μεταφέρθηκαν δύο θύματα σε τοπικά νοσοκομεία με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι υπήρχαν δύο επιπλέον θύματα που πήγαν ιδιωτικά σε τοπικά νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τραυματιών σε τέσσερις. Και τα τέσσερα θύματα είναι σε σταθερή κατάσταση».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου